21586448_10154672803802397_854487277009012592_o

Hjälp Elin och Matilda som samlar in pengar till barnen i Rumänien

Hej alla,

Vi heter Elin och Matilda och vi studerar Vård och Omsorgsprogrammet på Vuxenutbildningen i Skövde. Vi bestämde oss för att utföra vår praktik i Rumäninen under en månads tid. Vi befinner oss just nu i staden Targu-Mures och reser via organisationen https://www.facebook.com/volontarresor/?fref=ts och tillsammans med Social Tours arbetar vi på olika projekt med barn och ungdomar som bor på barnhem.

Under vår första vecka i Rumänien har vi upplevt både glädje och sorg. Det som berört oss allra mest är barnens längtan efter berörning och närhet. Vi har fått se att förhållanderna på rumänska barnhem ser olika ut. På de barnhem med sämre förhållanden saknas det oftast resurser för att kunna stimulera och öka barnens livskvalité. Vi önskar att under våra sista tre veckor kunna bidra till att öka barnens livskvalité på dessa barnhem.

Därför ber vi nu om er hjälp. Alla bidrag som mottages kommer att gå direkt till barnen. Allt kommer oavkortat att gå till det vi anser fattas barnen. Även ett litet bidrag kan göra mycket.

Du är välkommen att swisha valfri summa till telefonnummer: 0705223212

För att se hur ditt bidrag gör skillnad följ vårt arbete på instagram https://www.instagram.com/atthjalpa/?hl=sv

Om du har några frågor om vårt arbete i rumänien eller vill samarbeta med oss, vänligen skicka mail till: toheelp@hotmail.com

Hjälp oss gärna att dela detta inlägg!

Med vänliga hälsningar Elin och Matilda
Tack❤️

Besök oss i centrala Göteborg