Om volontärarbete med Volontärresor AB

Om volontärarbete med Volontärresor AB

Volontärresor AB är Sveriges äldsta och största volontärresebyrå med över 12 års erfarenhet av volontärarbete utomlands. Bolaget ingår idag i Dynamic Gruppen och drivs utan vinstintresse med syftet är att ge så många människor som möjligt chansen att åka på roliga, kvalitativa, säkra, dynamiska och prisvärda volontärprojekt. Vi stöder och erbjuder genom vår verksamhet cirka […]

Läs mer

Gabriella

Gabriella
Gabriella Bengtsson
031-708 42 03

Som 16 åring reste jag till Kenya med min familj och det blev en upplevelse som gjorde ett stort intryck på mig. Redan året därpå var jag tillbaka som volontär på ett barnhem utanför Nairobi. Detta blev startskottet för min stora passion för världen och möjligheten att genom resor bygga broar mellan människor och kulturer.
Att resa och upptäcka världen är det bästa jag vet och genom mitt jobb på Volontärresor hoppas jag få fler personer att dela mitt intresse för andra kulturer och en vidgad syn på vår omvärld.

Ragnhild (Rags)

Ragnhild (Rags)
Ragnhild Jacobsson
031-708 42 03

Volontärresor borde ingå i allas "bucket list"! Att resa som volontär är som att få vara med och se vad som händer bakom scenen. Min passion har alltid varit att kunna vara med och förändra och försöka hjälpa till att stoppa utrotningen av våra vilda djur, och listan när det gäller utrotningshotade djur är idag lång, och jag hoppas att din resa med oss kommer att ge dig en helt ny syn på livet och världen!


Lars

Lars
Lars Jacobsson
031-708 42 03

Jag älskar mitt arbete, och min uppgift som yttersta ansvarig för Volontärresor AB är att se till att alla våra volontärer får ut det mesta och det bästa på ett tryggt sätt av våra Volontärprojekt.

Sebastian

Sebastian
Sebastian Sandberg
031-708 42 03

Att jobba med Volontärresor är fantastiskt roligt och inspirerande. Jag vet vilken upplevelse det är för volontärerna som åker och den stora påverkan volontärerna gör på människor i sin närhet när de kommer hem. Tillsammans ökar vi medvetenheten om de problem som finns på jorden samtidigt som volontärerna gör livet lite bättre för de människor och djur som de kommer i kontakt med på sin volontärresa.

Mikaela

Mikaela
Mikaela Larsson
031-708 42 03

Finns det någon bättre känsla än att hjälpa andra?
En volontärresa är något alldeles unikt. Att själv känna att man gör skillnad samt tillvaron bättre för någon annan är en magisk känsla, verkligen en upplevelse som stannar kvar länge i ditt hjärta.

Matilda

Matilda
Matilda Söderström
031-708 42 03

Att besöka nya platser, träffa människor med olika bakgrunder och uppleva spännande kulturer är min stora passion. Det är mina resor som har satt djupast spår i mig och format vem jag är idag och vad jag vill åstadkomma i framtiden. Att åka iväg på en resa där man inte bara utnyttjar de resurser som finns på plats, utan också ger sin tid, engagemang och respekt är SÅ mycket mer givande! Jag vill genom Volontärresor kunna inspirera andra resenärer att uppleva världen på samma sätt som jag har fått göra - genom att på något sätt bidra till en positiv förändring, påverkan eller utveckling till det lokala samhället och de människor och djur som är i behov av hjälp. Vill du också ge dig ut på ditt livs äventyr genom en resa som skapar ömsesidig förändring? Vi finns här för att förverkliga dina resedrömmar!

Besök oss i centrala Göteborg