Om Volontärresor AB

Om Volontärresor AB

Om Volontärresor AB Volontärresor AB är Sveriges äldsta och största volontärresebyrå. Bolaget ingår idag i Dynamic Gruppen och drivs utan vinstintresse med syftet är att ge så många människor som möjligt chansen att åka på roliga, kvalitativa, säkra, dynamiska och prisvärda volontärprojekt. Vi stöder och erbjuder genom vår verksamhet cirka 100 säkerställda projekt i 30 […]

Läs mer

Gabriella

Gabriella
Operativ chef
031-708 42 03

Som 16 åring reste jag till Kenya med min familj och det blev en upplevelse som gjorde ett stort intryck på mig. Redan året därpå var jag tillbaka som volontär på ett barnhem utanför Nairobi. Detta blev startskottet för min stora passion för världen och möjligheten att genom resor bygga broar mellan människor och kulturer.
Att resa och upptäcka världen är det bästa jag vet och genom mitt jobb på Volontärresor hoppas jag få fler personer att dela mitt intresse för andra kulturer och en vidgad syn på vår omvärld.

Teres

Teres
Reseadministratör
031-708 42 03

Jag älskar att resa och jag tror aldrig att det intresset kan försvinna för mig.
Jag har rest jorden runt flera gånger med flyg, buss och båt.
När jag reser vill jag uppleva hur ett land verkligen är och det gör jag bäst med att leva nära och med lokalbefolkningen. Jag reser gärna ensam för att uppleva kultur, natur och människor på bästa sätt och genom att göra det har jag haft helt otroliga upplevelser.
Att jobba på Volontärresor är verkligen en dröm, för nu kan jag varje dag bidra till att förbättra världen.

Ragnhild (Rags)

Ragnhild (Rags)
VD
031-708 42 03

Volontärresor borde ingå i allas "bucket list"! Att resa som volontär är som att få vara med och se vad som händer bakom scenen. Min passion har alltid varit att kunna vara med och förändra och försöka hjälpa till att stoppa utrotningen av våra vilda djur, och listan när det gäller utrotningshotade djur är idag lång, och jag hoppas att din resa med oss kommer att ge dig en helt ny syn på livet och världen!


Lars

Lars
Styrelseordförande
031-708 42 03

Jag älskar mitt arbete, och min uppgift som yttersta ansvarig för Volontärresor AB är att se till att alla våra volontärer får ut det mesta och det bästa på ett tryggt sätt av våra Volontärprojekt.

Sebastian

Sebastian
Ekonomi och Administration
031-708 42 03

Att jobba med Volontärresor är fantastiskt roligt och inspirerande. Jag vet vilken upplevelse det är för volontärerna som åker och den stora påverkan volontärerna gör på människor i sin närhet när de kommer hem. Tillsammans ökar vi medvetenheten om de problem som finns på jorden samtidigt som volontärerna gör livet lite bättre för de människor och djur som de kommer i kontakt med på sin volontärresa.

Besök oss i centrala Göteborg