Res som volontär – oavsett ålder

Volontärarbete som senior – Hos oss på Volontärresor är åldern bara en siffra!

Alla är varmt välkomna att åka med oss. Är du senior och vill göra ditt livs resa och en insats för andra, då är en volontärresa helt perfekt!

Vi får ofta frågan om det är ok volontärarbeta trots att man är 30+, vilket så klart är en självklarhet att du kan göra! Hos oss på Volontärresor så spelar inte åldern någon roll utan alla är välkomna att åka med oss. Har du viljan att göra något gott samtidigt som du upptäcker världen på ett helt nytt sätt så finns det oändliga möjligheter som volontär.

Valmöjligheterna är oändliga vilket gör att vi kan skräddarsy en resa utifrån dina personliga önskemål. Vi kan erbjuda både sociala projekt och djurprojekt världen över, med olika boendealternativ. Du kan bo enkelt och sova under stjärnorna, lära känna en ny kultur i värdfamilj eller kanske föredrar du att bor bekvämt spendera de varmaste timmarna vid poolen. Vi har alla lösningar och kan tillgodose alla behov.

På våra resor kan du med enkelhet resa på egen hand då det alltid finns lokal personal som tar hand om dig på plats. Här kommer du in i en gemenskap och träffar människor som brinner för samma sak som du! Det går givetvis lika bra att resa med familjemedlemmar eller vänner. Varför inte göra en minnesvärd resa i flera generationer och ta med dig både barn och barnbarn.

Det finns volontärprojekt som passar personer i alla åldrar och vi hjälper till att hitta rätt projekt för just dig! Ring oss på 08-23 93 00 eller klicka här för att kontakta oss redan idag!

Res som pensionär

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev