Två lite för korta veckor i Ecuador

Två lite för korta veckor i Ecuador

Jag och en vän bestämde oss för att starta våran vistelse i Sydamerika genom att volontärarbeta i djungeln. Ecuador lät spännande då jag inte visste så mycket om landet.
Själv hade jag kollat lite bilder innan vi ankom, men att se allt i verkligheten överträffade alla mina förväntningar. Vi blev väl mottagna av koordinatorerna som visade oss runt.

Arbetsuppgifterna var roliga och omväxlande. Allt från att rengöra burarna och mata djuren till att fiska. Vi mötte otroligt roliga människor på vår vistelse som vi senare kom att träffa på vår resa längst kusten i Ecuador. En av helgerna besökte vi och några andra volontärer ett lokalt vattenfall. På kvällarna spelades mycket kort/lekar eller kollade man på film tillsammans. Gruppkemin var bra och ingen lämnades utanför! Vi stannade två veckor vilket kändes lite för kort, då man precis lärt känna dem andra volontärerna lite bättre. Rekommenderas starkt!

Mvh Ludvig och Fredrik

Projekt

Fler berättelser

Sofia på Baby Rhino i Sydafrika

Mitt första intryck När jag anlände på flygplasten i Johannesburg var Gary från projektet väldigt snabb att hitta mig. Han kom fram till mig och presenterade sig. Han hjälpte mig sedan att köpa ett sydafrikanskt sim-kort så jag kunde använda

Läs mer »

Karin på barnhem i Ghana

Karins resa i Ghana  Här kan ni läsa om Karins upplevelse i Ghana.   GHANA, del 1   Det du kommer att läsa här i mitt flöde framöver kommer att uteslutande handla om min resa till Ghana. Just nu är jag

Läs mer »

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev