Reseberättelse från Sydafrika

Bland lejon och tigrar i Sydafrika

IMG_4377
Mina två månader i Sydafrika och på Big Cats Sanctuary har vart den roligaste och mest lärorika tiden i mitt liv.
Jag har fått nya vänner över hela världen, minnen för livet och nya erfarenheter. ​​​​Jag har sannerligen förälskat mig i detta land och de vackra kattdjuren. Jag är otroligt glad att jag fick chansen att komma till ett projekt som ser till djurens bästa och deras välmående. Jag har lärt mig mycket om canned hunting och tiger bone trade, något som jag aldrig hört talas om tidigare.
Sydafrika är ett vackert land i sig, och att få uppleva landet samtidigt som man får arbeta med de fantastiska kattdjuren är underbart och något som jag önskar alla fick uppleva.
Ägarna och de anställda på projektet är mycket välkomnande och ser till att din vistelse kommer bli till den bästa. De erbjuder och arrangerar utflykter och äventyr som t.ex. vinprovningar, titta på valar, rida på hästar längs strandkanten, dyka med hajar och mycket mer.
Så om du är sugen på att åka på en volontärresa där du verkligen gör nytta för de stora kattdjuren samtidigt som du får en fantastisk upplevelse kan jag varmt rekommendera detta projektet.
If you can dream it, you can do it.

Besök oss i centrala Göteborg