Vision och mål

Vår vision

I en perfekt värld ska inga länder vara i behov av volontärer, men tills vi är där så vill vi hjälpa så många motiverade volontärer som möjligt att komma iväg på just den volontärresan som passar de bäst. På plats ska våra volontärer stötta med sitt arbete, sin kunskap och naturligtvis ekonomiskt genom den avgift de betalar för att åka som volontär.

Den resa våra volontärer gör sker inte bara fysiskt, utan också emotionellt. Vår slogan lyder ”En resa som förändrar”. Denna förändring som vi menar sker på olika sätt. Dels gör volontärerna stor skillnad för de individer de kommer i kontakt med under sin tid som volontär, och dels så sker en stor positiv förändring i volontärens liv när de är åter i sin vardag där hemma. Denna förändring genomsyrar volontärens fortsatta liv och syn på saker och ting, och dessutom sprider de ett budskap om hur situationen ser ut på många ställen till sina vänner, familj och andra som de kommer i kontakt med.

På så sätt motiverar volontärerna människor i sin närhet att kanske stötta ett specifikt projekt, eller ta steget att åka som volontär själv. Hur det än artar sig så får det en ”ringar-på-vattnet”-effekt som verkligen skapar positiv förändring.

Vi är övertygade om att ju fler nöjda volontärer vi skickar ut i världen… ju bättre värld och framtid skapar vi tillsammans.

Vårt mål

Vårt mål är att alla som kan ska åka på en volontärresa. Oavsett förkunskaper så kan alla hjälpa till någonstans! Vår övertygelse är att om alla i Sverige gavs möjlighet att åka som volontär, gärna så tidigt som möjligt i livet, så skulle vi som land göra en stor skillnad där vår hjälp behövs, men vi skulle också göra en stor skillnad för vårt eget land. Att resa som volontär för med sig så mycket bra, och vi vet att alla som har varit volontär har vuxit som människa, fått sundare värderingar och dessutom kommit hem med erfarenheter som hjälpt dem i skolan eller på arbetet. Detta är något som behövs i vårt land idag!

  • Alltid resegaranti
  • Ansvarsförsäkring ingår alltid i priset
  • 24 h support på plats och i Sverige
  • Personlig service
  • Mer än 13 års erfarenhet
  • Konkurrenskraftiga priser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev